Living în stil Gatsby

În luna februarie ne bucurăm de o atmosferă care emană prospețimea unui nou început la fiecare pas…iar entuziasmul oamenilor ne inspiră ca înotdeauna la proiecte minunate. Pentru că ne-am gândit să definim 2020 în termeni de eleganță și stil am decis să creăm un nou living în ritmurile fascinante ale unei petreceri în stilul Gatsby!
Rafinamentul, formele aerodinamice și detaliile lucioase ne-au ghidat în crearea întregului proiect, astfel încât totul să fie impecabil de la ideea frumoasă la momentul în care te așezi pe canapeaua confortabilă și îți admiri opera de artă.
Culori, culori, culori peste tot
Întotdeauna începem munca doar după ce stabilim o gamă cromatică, pentru ca toate elementele să fie parte ale aceluiași peisaj. Am decis așadar să optăm pentru o gamă de culori crem, liniștitoare și plăcute ochiului, complementară cu detaliile lucios-aurii. Acum, văzând lumina abundentă a încăperii și energia pozitivă pe care o emană, cred că am făcut cea mai bună alegere.
Finisajele fac diferența
Atunci când vine vorba de stilul Art Deco, adoptat în cadrul acestui proiect, piesa de rezistență constă în suprafețele reflectante. Astfel, am ales pentru pereți un finisaj special care accentuează notele fine de eleganță ale încăperii.


Simetria, liniștea din detalii
Întregul concept are la bază simetria, astfel am utilizat forme sferice și pătrate pentru a oferi un veritabil echilibru vizual. Fiecare colț drept transmite siguranță și induce sentimentul plăcut de ”acasă”. Alături de living există și o zonă de dining, care se remarcă prin exuberanța accesoriilor menite să înnobileze întregul tablou, masa rotundă stimulând socializarea și momentele petrecute alături de cei dragi. Corpurile de iluminat, pe lângă funcția de a oferi lumină, completează perfect întregul spectacol vizual, grație fineții detaliilor și a oglindirii oferite de auriul lucios, plin de eleganță. Mobilierul atent selectat se remarcă prin puritatea culorilor și eleganța formelor, oferind atât confortul cât și doza de lux necesară stării de bine de care avem zilnic nevoie.
Fiecare proiect poartă amprenta viselor proprietarului și pasiunea Primera, care se răsfrânge în fiecare piesă de mobilier, textură, accesoriu. Magia living-ului de astăzi începe atunci când lumina dimineții se reflectă în nuanțele pure de alb și crem oferind doza de optimism necesară începerii unei zile perfecte. Rafinamentul este accentuat prin fiecare detaliu metalic care complează eleganța texturilor și a perfecțiunii formelor.
Astfel, living-ul se transformă în adevăratul suflet al casei, locul special în care relațiile armonioase prind contur grație ambianței plăcute și a mediului care inspiră emoții pozitive…prin fiecare detaliu. Cel mai important accesoriu al încăperii este bucățica de suflet pusă la baza ideii de design, înnobilând astfel fiecare colț destinat relaxării și trăirii momentului prezent.
Dovada?
Trandafirii roșii, plini de viață și bucurie care oferă prospețime și vitalitate întregului living.