CONTACTEAZĂ-NE

Povestea noastră

Ne-am dedicat cu pasiune creării de interioare începând cu anul 2005 și cu fiecare proiect nou am descoperit povești și idei interesante care ne inspiră să explorăm lumea și mai mult designului interior, pentru a înțelege modul de viață și preferințele fiecărui beneficiar în parte.

Prin experiența și creativitatea echipei noastre, aducem o nouă perspectivă asupra spațiilor interioare, oferind un aspect modern, confortabil și funcțional. Suntem dedicați să livrăm proiecte de calitate superioară, care să reflecte personalitatea și stilul unic al clientului.

Dacă vrei să dai o nouă viață designului tău interior, ne-ar face plăcere să te ajutăm să realizezi acest lucru. Contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație gratuită și să începem să transformăm spațiul tău într-o oază modernă de confort.

Echipa Noastră

Echipa noastră este formată din experți în diverse domenii, de la marketing și vânzări, la cercetare și dezvoltare, la producție și logistică. Fiecare membru al echipei noastre aduce cu el experiență și abilități unice, ceea ce ne permite să oferim servicii complete și adaptate nevoilor și cerințelor fiecărui client.

Suntem o echipă proactivă și orientată spre soluții, mereu în căutarea unor modalități de a oferi cele mai bune servicii și de a îmbunătăți experiența clienților noștri. Ne place să fim la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii din domeniul nostru, astfel încât să putem oferi soluții moderne și inovatoare pentru a satisface nevoile clienților noștri.

De asemenea, suntem o echipă deschisă și prietenoasă, care își pune clienții pe primul loc. Comunicarea deschisă și transparentă este esențială pentru noi, deoarece ne dorim să construim relații de lungă durată cu clienții noștri, bazate pe încredere și respect reciproc.

Stan Ioana

CEO

Salajean Claudia

Project manager/ Sales consultant

Andries Alexandra Elena

Project manager/ Sales consultant

Vlad Corina

Assistent manager

Ivan Raluca

Sales consultant

Negrea Delia

Senior Designer

Salajean Alexandru

Logistics Specialist

Rusu Marcel

Logistics Specialist

Bozdog Iunia Mara

Content Creator

× Ai întrebări?