Living în stil Gatsby

În luna februarie ne bucurăm de o atmosferă care emană prospețimea unui nou început la fiecare pas… iar entuziasmul oamenilor ne inspiră ca întotdeauna la proiecte minunate. Pentru că ne-am gândit să definim 2020 în termeni de eleganță și stil am decis să creăm un nou living în ritmurile fascinante ale unei petreceri în stilul Gatsby!

Rafinamentul, formele aerodinamice și detaliile lucioase ne-au ghidat în crearea întregului proiect, astfel încât totul să fie impecabil de la o idee frumoasă, la momentul în care te așezi pe canapeaua confortabilă și îți admiri opera de artă.

Culori, culori, culori peste tot.

Întotdeauna începem munca doar după ce stabilim o gamă cromatică, pentru ca toate elementele să fie parte ale aceluiași peisaj. Am decis așadar, să optăm pentru o gamă de culori crem, liniștitoare și plăcute ochiului, complementară cu detaliile lucios-aurii. Acum, văzând lumina abundentă a încăperii și energia pozitivă pe care o emană, cred că am făcut cea mai bună alegere.

Finisajele fac diferenta.

Până în prezent, stilul Art Deco este văzut ca elegant și robust, indiferent dacă declarațiile sale îndrăznețe au fost folosite pentru design interior, arhitectură, modă sau vehicule și a avut un impact major asupra construcției designului prin încorporarea tehnologiei contemporane. Cu aura sa distinctivă de stil și rafinament, designul art deco are ceva de atracție atemporală. Atunci când vine vorba de stilul Art Deco, adoptat în cadrul acestui proiect, piesa de rezistență constă în suprafețele reflectante. Astfel, am ales pentru pereți un finisaj special care accentuează notele fine de eleganță ale încăperii.

Simetria, sentimentul de liniște în detalii.

Întregul concept are la bază simetria, astfel am utilizat forme sferice și pătrate pentru a oferi un veritabil echilibru vizual. Fiecare colț drept, transmite siguranță și induce sentimentul plăcut de ”acasă”. Alături de living există și o zonă de dining, care se remarcă prin exuberanța accesoriilor menite să înnobileze întregul tablou, masa rotundă stimulând socializarea și momentele petrecute alături de cei dragi. Corpurile de iluminat, pe lângă funcția de a oferi lumină, completează perfect întregul spectacol vizual, grație fineții detaliilor și a oglindirii oferite de auriul lucios, plin de eleganță. Mobilierul atent selectat se remarcă prin puritatea culorilor și eleganța formelor, oferind atât confort cât și un sentiment de lux necesar stării de bine, de care zilnic avem nevoie.

Fiecare proiect poartă amprenta dorinței clientului și pasiunea Primera, care se răsfrânge în fiecare piesă de mobilier, textură, accesoriu. Magia livingului de astăzi, începe atunci când lumina dimineții se reflectă în nuanțele pure de alb și crem, oferind o doză de optimism necesară pentru un început ideal de zi. Rafinamentul este accentuat prin fiecare detaliu metalic care completează eleganța texturilor și a perfecțiunii formelor.

Astfel, livingul se transformă în adevăratul suflet al casei, locul special în care relațiile armonioase prind contur grație ambianței plăcute și a mediului care inspiră emoții pozitive, prin fiecare detaliu. Cel mai important accesoriu al încăperii este partea de suflet pusă la baza ideii de design, înnobilând astfel fiecare colț destinat relaxării și trăirii momentului prezent.

Dovada? Trandafirii roșii, plini de viață și bucurie, care oferă prospețime și vitalitate întregului living.

A posta un comentariu

× Ai întrebări?