CONTACTEAZĂ-NE

Proiectele noastre

VL House

Un cămin pentru o familie creat cu atenție la detalii într-un stil modern și primitor. Echipa Primera interiors a realizat acest proiect de la A-Z, de la design, execuție și implementare.

Detalii
Hill Side Residence

Hill Side Residence este un proiect de design interior care surprinde esența rafinamentului într-un mod contemporan și șic. Fiecare element al acestui spațiu spectaculos este conceput pentru a aduce armonie, îmbinând perfect luxul și confortul.

Detalii
Timeless Luxury

O casa de epocă a cărui interior a fost reamenajat și adaptat vieții moderne. Au fost implementate detalii arhitecturale clasice, combinate cu elemente unice de design.

Detalii
Timeless Glamour

Interiorul recent reamenajat de către Primera Interiors este un spațiu modern și elegant, cu accent pe funcționalitate și confort.

Detalii
White story

Acest spațiu modern situat în inima orașului, a fost renovat recent de Primera Interiors, oferind clienților o experiență unică și sofisticată.

Detalii
Perfect Cloud

Acest interior deosebit de frumos și luminos, a fost renovat de Primera Interiors cu atenție la detalii și cu materiale de cea mai bună calitate.

Detalii
In the Woods

O casă în stil contemporan poziționată aproape de pădure în apropierea Clujul cu un interior în stil British și atenție la detalii.

Detalii
City Apartment

City Apartment este un proiect de design interior care reprezintă o combinație perfectă între stil, confort și funcționalitate. Este o locuință modernă și urbană, gândită pentru a oferi un spațiu de locuit practic, dar și elegant

Detalii
Park Apartment

Park Apartment este un proiect de design interior conceput pentru a oferi confort, funcționalitate și stil. Acest proiect combină perfect eleganță și funcționalitatea, oferindu-ți astfel o experiență unică și plăcută de locuit într-un apartament modern.

Detalii
Contemporany English House

Contemporary English House este un proiect de design interior care transmite un mix perfect între tradiție și modernism. Aceast design a fost conceput pentru a pune în valoare designul englezească, dar și pentru a oferi confort în stil contemporan

Detalii
Colours

Spațiul interior reamenajat aduce o notă fresh și modernă prin combinarea de nuanțe de albastru, alb și roz pal

Detalii
Park Residence

Designul minimalist, combinat cu finisaje premium, oferă un mediu ambiant și liniștit, datorită mobilierului personalizat, cu linii curate și forme minimaliste, care completează acest aspect inedit.

Detalii
× Ai întrebări?