3 motive de ce trebuie să angajati un designer de interior

Angajarea unui designer de interior nu este pentru toată lumea și mulți oameni se pot simți intimidați sau confuzi de ideea de a angaja un designer de interior. Spațiul tău nu ar trebui doar să arate uimitor, dar ar trebui să fie o reflectare a personalității și stilului tău și ar trebui să funcționeze într-un mod care să se îmbine perfect cu modul în care îți trăiești viața.

Poate că des vă întrebați în procesul începerii unei renovări ”Ar trebui să folosesc un designer de interior?”. Ei bine depinde de preferințele și bugetul fiecăruia. Mulți dintre clienți nu au timp sau dorință să își gestioneze propriul proiect de renovare sau decorare și de aceea angajarea unui designer de interior poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care au luat-o în acest proces.

În acest articol vei descoperi cele mai importante trei motive pentru care ar trebui să angajezi un designer de interior pentru amenajarea sau reamenajarea spațiului tău.

Motivul #1 pentru a angaja un designer de interior: cu siguranta veti economisi bani.

Poate părea o nebunie pentru că va trebui să plătiți taxa suplimentară designerului, dar adevărul este că angajarea unui designer vă poate ajuta să evitați greșelile costisitoare, să reduceți cheltuielile inutile și să vă ajute să luați decizii de proiectare care vor crește valoarea casei dumneavoastră.

Având planuri precise și detaliate, alături de un designeri veți evita întârzierile, greșelile și achizițiile de ultim moment pentru a menține un proiect de construcție în progres. Prin urmare, designerii știu cum să obțină aspectul de interior mult dorit, folosind metode sau materiale mai rentabile în bucătării, băi, chiar și pentru mobilă la comandă.

Dacă ai amenajat vreodată un spațiu, cu siguranță  ai achiziționat vreodată o piesă de mobilier care arăta atât de bine în magazin, doar pentru a descoperi că era prea mare odată ce ai ajuns acasă? Ceea ce poate fi o risipă de bani! Dacă aveți un buget fix, un designer de interior va ști cum să obțineți cea mai bună valoare din ceea ce puteți cheltui.

Motivul #2 pentru a angaja un designer de interior: veti economisi timp.

Cu toții avem nevoie de mai mult timp. Nu numai că veți economisi timp angajând un profesionist care să facă treaba pentru dumneavoastră., un designer de interior cu experiență știe în ce ordine trebuie făcute lucrurile și poate anticipa orice obstacole care pot apărea. Prin urmare, multe întârzieri la fața locului pot fi evitate prin realizarea de planuri și selecții detaliate înainte de începerea proiectului.

Unul dintre cele mai valoroase roluri ale unui designer de interior este de a păstra legătura cu constructorii și comercianții pentru a menține lucrurile pe drumul cel bun și pentru a planifica momentele pe care e posibil să nu le luați în considerare. Este ok să vă gândiți la delegarea acestei sarcini. Nu vă faceți griji! A delega nu înseamnă a pierde controlul și a ajunge la un design care nu se simte ”ca acasă”. Puteți lucra în colaborare cu designerul dumneavoastră, dar ei fac toate sarcinile grele, economisind timpul.

Motivul #3 pentru a angaja un designer de interior: veti obtine un efect WOW

Designerii de interior sunt instruiți să gândească creativ și spațial, știu să vadă o imagine de ansamblu într-un spațiu de interior pe care clienții deseori nu o percep. Gândirea ”outside the box” (în afara cutiei) atunci când vine vorba de decorul casei este ceea ce fac designerii în mod obișnuit. Nu numai că veți obține un bun simț al designului, dar veți beneficia și de o atenție la detalii, de la iluminarea adecvată și plasarea mobilierului până la alegerile de țesături, paleta de culori și opțiunile de accesorii. Un designer de interior profesionist va crea și un interior care are piese personalizate pentru a se asigura că totul se potrivește perfect și aceste piese vor fi cu adevărat speciale pentru casa dumneavoastră.

Designerii vă pot oferi, de asemenea, mobilier, țesături și materiale care sunt destinate exclusiv comerțului și nu sunt accesibile tuturor. Oamenii observă o casă bine proiectată. Încercați să o proiectați singuri și veți fi blocat să jonglați cu multe elemente care intră în proiectare, pentru care un designer este pregătit special pentru a face acest lucru și are cunoștințele de planificare a spațiului și instrumentele esențiale de proiectare. Și când designerii vor termina amenajarea, nu numai că casa ta va arăta frumoasă și închegată, dar va fi bine gândită și foarte funcțională.

A posta un comentariu

× Ai întrebări?