Cele mai solicitate stiluri de design interior de la Primera Interiors

Anul 2024 a adus cu sine tendințe de design interior captivante și inovatoare, fiecare stil având puterea de a transforma spațiile într-un mod unic și personalizat.

La Primera Interiors, echipa noastră de experți este pregătită să aducă la viață viziunea fiecărui client, oferind servicii complete de design interior, amenajare și reamenajare. Colaborând cu Primera Shop, punem la dispoziție o gamă variată de produse de mobilier, decor și accesorii de la cele mai renumite branduri ale lumii.

În acest articol, vă prezentăm cele mai solicitate stiluri de design interior în 2024 și cum le puteți integra în locuința voastră.

1. Stilul Japandi

Japandi este o fuziune între minimalismul scandinav și eleganța japoneză, creând un stil de design interior care pune accent pe simplitate, funcționalitate și liniște.

La Primera Shop, puteți găsi mobilier din lemn natural, cum ar fi mese de dining și scaune din stejar sau bambus. Aceste piese se combină perfect cu accesorii din ceramică și textile în culori neutre. De asemenea, texturile naturale și paleta de culori calde și neutre adaugă un aer de serenitate și confort.

Echipa noastră vă ajută să integrați stilul Japandi prin selectarea de piese de mobilier funcționale și estetic plăcute, asigurându-se că fiecare detaliu contribuie la un spațiu echilibrat și armonios.

2. Stilul Maximalist

Stilul maximalist este opusul minimalismului, celebrând bogăția vizuală, culorile vibrante și amestecul de texturi și modele. Este perfect pentru cei care doresc să-și exprime personalitatea prin designul interior.

La Primera Shop, găsiți canapele în culori îndrăznețe, covoare persane și opere cu o expresivitate artistică deosebită. De asemenea, oferim o gamă variată de lămpi și oglinzi ornamentale care completează acest stil.

Combinați materiale precum catifeaua, pielea, lemnul sculptat și metalele prețioase. Covoarele texturate și pernele decorative cu modele complexe sunt esențiale.

Nu vă faceși griji, designerii noștri vă ajută să creați un spațiu maximalist prin selectarea de piese unice și combinarea lor armonioasă, asigurându-se că fiecare colț al casei reflectă stilul vostru personal.

3. Stilul Biophilic

Stilul biophilic aduce natura în interiorul casei, promovând bunăstarea și conectarea cu mediul natural. Acesta se concentrează pe utilizarea plantelor, materialelor naturale și luminilor naturale.

Primera Shop oferă mobilier din lemn reciclat, textile organice și o varietate de plante de interior. Accesoriile precum terarii și ghivecele decorative din ceramică sunt perfecte pentru acest stil.

Materialele naturale precum lemnul, piatra și textilele organice sunt fundamentale. Texturile naturale și culorile inspirate de peisajele exterioare creează un spațiu relaxant și revitalizant.

Echipa noastră vă ajută să integrați stilul biophilic prin selectarea de piese de mobilier și accesorii care aduc natura în interior, maximizând utilizarea luminii naturale și a plantelor.

4. Stilul Retro

Stilul retro aduce un omagiu decadelor trecute, combinând elemente vintage cu accente moderne. Este perfect pentru cei care doresc să adauge un aer nostalgic și vibrant casei lor.

Primera Shop oferă o varietate de piese retro, de la canapele și fotolii în culori vibrante la corpuri de iluminat vintage și obiecte decorative precum ceasuri și afișe retro.

Materialele plastice, metalul, pielea și textilele cu imprimeuri geometrice sunt caracteristice acestui stil. Combinați texturi lucioase cu finisaje mate pentru un contrast interesant.

Echipa noastră vă ajută să integrați stilul retro în locuința voastră prin selectarea de piese de mobilier și decor care capturează esența decadelor trecute, asigurându-se că fiecare detaliu adaugă un plus de personalitate și farmec.

Indiferent de stilul de design interior pe care îl preferați, Primera Interiors este aici pentru a vă transforma visurile în realitate. Cu servicii complete de design interior, amenajare și reamenajare, și cu acces la o gamă impresionantă de produse de mobilier, decor și accesorii disponibile la Primera Shop, vă garantăm că veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a crea un spațiu unic și personalizat.

A posta un comentariu

× Ai întrebări?