Culoarea anului 2023 Viva Magenta în designul interior

Viva Magenta fost aleasă pentru a fi culoarea anului 2023. O culoare vibrantă și îndrăzneață, care dă tonul pentru acest an. Această culoare versatilă completează o varietate de nuanțe și poate face ca orice spațiu să prindă viață și să pară foarte cald și primitor. Haideți să aflăm mai multe despre această culoare care influențează deja tendințele de marketing și cum își poate aduce puterea în designul casei.

Când o culoare ca aceasta este accentuată într-un spațiu, ochiul tău se îndreaptă imediat către acea culoare de impact, care poate oferi un zâmbet pe multe fețe, deoarece pur și simplu transmite fericire. Cu alte cuvinte, această culoare este definiția stării de spirit. Cred că, poate crea imediat starea de spirit pentru orice cameră, făcându-te suficient de curajos să mergi, să explorezi și să stai puțin în acel loc.

Această culoare vie se poate folosi pe pereții într-o cameră de zi sau bibliotecă, sau într-o varietate de spații, de la tradițional la modern. De asemenea, se va potrivi cu tonuri neutre și pământești, de la piele până la mobilier din trestie. În funcție de modul în care utilizați Viva Magenta, ar putea face ca orice spațiu să prindă viață. Ar putea funcționa într-o casă de țară sau într-o casă de oraș; totul ține de modul în care este executat. Ar putea fi un scaun de accent la capătul unui hol într-un spațiu neutru sau un frumos covor țesut manual de o mărime elegantă. Este o culoare îndrăzneață, așa că, în funcție de cât de mult este folosit și unde, se poate simți ca o îmbrățișare mare sau un mic sărut pe obraz.

Fiind o culoare foarte puternică și saturată – este sofisticată, elegantă și vibrantă în același timp. Nu are nevoie de contrast pentru a fi văzut. Așa că o astfel de culoare o puteți combina ușor cu culori precum: roșu, portocaliu, violet, albastru. Această culoare cu siguranță se va potrivi într-o casă modernă, minimalistă, umbrită, cu suprafețe bogate și colțuri întunecate. Fiind în același timp o culoare ce invocă creativitate și entuziasm atunci când este integrat într-o cameră, s-ar potrivi în spații destinate pentru copii (de exemplu, ca culoare de accent în dormitorul sau camera de joacă a unui copil) sau într-un spațiu de lucru creativ (de exemplu, un birou sau un colț de scris).

Este o culoare grozavă pentru accesorii, cum ar fi abajururile lămpilor și garniturile de pernă. Se potrivește cu culoarea albă, precum și cu nuanțe mai deschise de albastru și verde. Florile magenta într-o vază albă așezate pe o masă de culoare magenta s-ar potrivi foarte bine și ar arăta grozav. Fețele de masă și lumânările magenta ar adăuga elemente izbitoare unui decor de masă.

De asemenea, această culoare ar merge cu un finisaj lucios sau lacuit al mobilierului. Lăcuirea unui scaun de epocă în culoarea magenta și apoi adăugarea unei țesături distractive pentru tapițerie ar fi, de asemenea, o opțiune excelentă. Folosirea acestei culori în textile – cum ar fi perne, lenjerie de pat, covoare – este o modalitate excelentă de a încorpora această culoare îndrăzneață și emoționantă în casa ta. Evident nu trebuie să exagerăm cu cantitatea acestei culori într-un design.

Există multe modalități de a folosi Viva Magenta și de a crea interioare uimitoare. Dacă doriți să continuați să explorați tendințele de design interior, puteți vizita site-ul nostru Primera și puteți explora o selecție de design unic de mobilier, inspirație interioară și tendințe de design pentru a crea un design rafinat al casei tale.

A posta un comentariu

× Ai întrebări?