Decor de primavară – 3 idei pentru reîmprospatarea aspectului casei

Odată cu apropierea sezonului cald, poți începe să explorezi modalități de a maximiza lumina în casa ta. În primăvară, poți focaliza atenția asupra creării unui design aerisit în fiecare încăpere a locuinței tale. Acest aspect poate fi obținut prin selectarea atentă a obiectelor de decor și aplicarea unor trucuri simple. Un exemplu ar fi renunțarea la perdelele în culori închise în favoarea celor albe sau crem.

Dacă ești interesat să descoperi și alte sfaturi menite să îți ofere o atmosferă minunată acasă în acest anotimp frumos, te invit să citești articolul în întregime. Am pregătit câteva sugestii care să te ajute să simți frumusețea primăverii în fiecare colț al locuinței tale.

Amenajare de primăvară în 3 pași simpli

Razele blânde ale soarelui de primăvară îmbracă locuința în lumină, schimbând atmosfera casei în această perioadă a anului. Cu toate acestea, accentul se pune pe textilele prezentă în cămin și pe paleta de culori predominante. O modalitate simplă de a aduce prospețime este să înlocuiești fetele de pernă cu unele multicolore sau albe și să schimbi covoarele din blană artificială cu modele țesute. Materialele ușoare precum bumbacul și inul se potrivesc de minune în acest sezon.

Descoperă și alte sfaturi pentru un decor de primăvară de vis:

Alege decorațiuni albe și alte nuanțe deschise

Învață să apreciezi luminozitatea și prospețimea casei tale prin utilizarea predominantă a culorii albe. Prin vopsirea tuturor pereților în această non-culoare și selectarea decorurilor interioare în tonuri de alb, cu câteva accente colorate, poți transforma spațiul cu statuete, vaze, rame foto și suporturi pentru sticle de vin.

Distribuie-le uniform în toate camerele, creând o atmosferă calmă și pură în întreaga locuință.

Include în decor plantele colorate

Primăvara aduce cu sine explozia de culori vii, transmițând energie și vitalitate. Pentru a aduce natura în casă, poți opta pentru flori artificiale, ușor de întreținut și cu un aspect impecabil.

Achiziționează vaze de dimensiuni variate și mai multe tipuri de flori. Creează aranjamente florale diverse și poziționează-le atât pe masa de dining, cât și pe rafturile din living, noptierele din dormitor și pe pantofarul din hol.

Nu neglija ușa principală. Decoreaz-o!

Ornamentele au puterea de a aduce frumusețe și optimism. Decorează zona din fața ușii principale cu felinare, ghivece de flori și felii din lemn la care poți adăuga flori de săpun. Așează-le într-un mod artistic și împărtășește bucuria și căldura rezultată cu cei dragi.

A posta un comentariu

× Ai întrebări?