Redescoperă primăvara în casa ta

Este minunat să te trezești cu o cameră inundată de razele soarelui…iar când ieși pe stradă, parcă viața devine mai frumoasă cu fiecare pas plin de culoare. Nu știm dacă ați observat, dar nu există verde mai frumos decât cel al primăverii, atunci când se trezește toată natura la viață.

Pentru că ne aflăm într-o perioadă atât de frumoasă, dorim să aducem primăvara și în casa ta prin câteva idei îndrăznețe de design, astfel încât fiecare colțișor al locuinței să renască. În general, la Primera ne lăsăm adesea inspirați de frumusețea naturii, mai ales atunci când alegem nuanțele potrivite.

Tapetele florale, o alegere impresionantă.

Oamenii obișnuiesc să fugă de tapete florale din teama de a nu încărca designul încăperii. De aceea, recomandăm pereții de accent, care presupun crearea unui punct interesant pentru focalizarea atenției.

Utilizarea unui tapet care respiră a primăvară este cea mai bună alegere pentru transformarea întregii încăperi. Acest tapet poate fi inserat în designul existent fără a fi nevoie de o redecorare completă.

Nuante dulci de pastel.

În acest sens, îți recomandăm combinația de neo-mint și texturi adiacente pentru un efect senzațional. De asemenea, o alegere inspirată este și baby blue care inspiră calm și relaxare oricărei încăperi, fiind ideal pentru dormitor sau camera de zi.

Un tonus natural, poate să ofere și așa numitul mellow yellow, o combinație fascinantă de curry, boabe de muștar și lămâie. Indiferent de ce culoare alegi, asigură-te că o vei completa cu texturi potrivite, astfel încât să creezi un ecou emoțional echilibrat.

Să fie lumină, multă lumină.

Pentru că, tot vorbeam la începutul articolului despre bucuria razelor de soare, nu putem sări peste acest sfat esențial: să fie lumină!
Chiar dacă nu dispui de ferestre foarte mari, poți să creezi o încăpere luminoasă ținând cont de câteva sfaturi de bază.

În primul rând, culorile puternice nu sunt luminoase. Știm că este greu de crezut, dar trebuie să știi că toate aceste culori puternice absorb lumină, deci nu sunt o alegere inspirată pentru un interior luminos. Pe lângă alegerea culorilor potrivite, amplasarea unor obiecte de iluminat calde în zonele reci ale casei vor transforma încăperea, oferind un echilibru vizual impresionant. Lumina va avea întotdeauna ceva de spus despre interiorul casei dumneavoastră. De aceea, o combinație armonioasă de pereți deschiși la culoare, mobilier în nuanțe deschise și elemente decorative care reflectă lumina, reprezintă regula de bază în iluminarea încăperii.

Perdele ”fresh”.

Schimbarea perdelelor este parte din tradiția românilor. Aceasta este o tradiție foarte bine gândită, întrucât schimbarea perdelei poate avea impact asupra întregii încăperi. Pentru o cameră în tonurile primăverii, recomandăm perdelele cu modele florale, sau cele în nuanțe de verde crud sau alb luminos, care vor da viață fiecărei amenajări interioare.

În concluzie, indiferent de schimbările din această primăvară, pe care decizi să le faci în casa ta….de la redecorare completă până la amplasarea unei vaze cu flori pe masă, scopul este să îți ofere acea energie specifică acestui anotimp minunat.
Fiecare culoare, accesoriu, textură sau piesă de mobilier este menită să îți facă sufletul să vibreze în armonia primăverii.

A posta un comentariu

× Ai întrebări?