Stilul maximalist în design interior – pentru oameni curajoși și excentrici!

Stilul maximalist este o celebrare a bogăției vizuale și a expresiei personale, oferind un contrast fascinant cu tendințele minimaliste. În cadrul unui design interior maximalist, fiecare colț al casei devine o oportunitate de a exprima creativitate și personalitate, utilizând o varietate de culori, texturi, materiale și accesorii.

În acest articol, vom explora cum puteți integra stilul maximalist în diferite camere ale casei, oferind exemple concrete și inspirându-vă să colaborați cu Primera Interiors pentru proiectele de design interior și să descoperiți selecția de produse disponibile la Primera Shop.

1. Livingul

Livingul este inima casei și locul perfect pentru a experimenta cu stilul maximalist. Puteți începe cu o canapea supradimensionată, acoperită cu perne decorative în culori vibrante și imprimeuri îndrăznețe. La Primera Shop, veți găsi canapele și fotolii de la branduri renumite, realizate din materiale luxoase precum catifeaua sau pielea.

Amestecați texturi diferite pentru a adăuga profunzime și interes vizual. De exemplu, un covor persan bogat colorat poate fi combinat cu perdele de mătase și piese de mobilier din lemn sculptat. Oglinzile cu rame ornamentale și lămpile de podea cu abajururi decorate pot completa aspectul maximalist.

Accesoriile sunt esențiale în stilul maximalist. Folosiți tablouri mari, sculpturi și obiecte de artă de diferite dimensiuni. La Primera Shop, găsiți o varietate de decoruri unice, de la ceasuri de perete vintage la vaze ceramice și lămpi statement.

2. Dormitorul

Dormitorul maximalist este un sanctuar de confort și stil. Un pat cu tăblie înaltă, tapițată în catifea, poate fi punctul focal al camerei. Completați-l cu lenjerii de pat în culori intense și imprimeuri florale. Primera Shop oferă o selecție variată de paturi și textile de lux, perfecte pentru un decor maximalist.

În dormitor, mixul de texturi este esențial. Asociați cearceafuri de mătase cu pături groase de lână și covoare moi din piele de oaie. Piesele de mobilier pot include noptiere din lemn masiv și dulapuri cu detalii sculptate.

Lămpile de noptieră, candelabrele cu cristale și oglinzile vintage pot adăuga un plus de glamour. Tablourile mari și fotografiile înrămate în mod extravagant pot aduce o notă personală spațiului.

3. Bucătăria

Bucătăria maximalistă este plină de viață și culoare. Puteți opta pentru dulapuri în culori îndrăznețe, blaturi de lucru din marmură și accesorii metalice. Primera Shop oferă o gamă largă de accesorii de bucătărie și mobilier de calitate, inclusiv mese de dining și scaune confortabile.

Combinați materialele naturale precum lemnul și piatra cu elemente metalice și sticlă. Puteți alege scaune din piele, covoare kilim și ustensile de bucătărie cu detalii ornamentale.

Expuneți vase decorative, tigăi din cupru și ustensile de bucătărie pe rafturi deschise. Oglinzi și tablouri mici pot adăuga caracter pereților bucătăriei.

4. Baia

Baia maximalistă trebuie să fie un spațiu de relaxare și opulență. Cada freestanding și lavoarele din marmură sunt opțiuni excelente. Primera Shop oferă accesorii de baie elegante, de la robinete aurii la oglinzi cu rame decorative.

Folosiți faianță cu modele complexe, marmură și textile de lux. Prosoapele groase din bumbac egiptean și covoarele de baie din material plușat adaugă un plus de confort.

Adăugați rafturi cu sticle de parfum vintage, suporturi de lumânări și oglinzi mici pentru a crea un spațiu personalizat și elegant.

5. Holul de Intrare

Holul este prima impresie a casei tale. Un bufet vintage, oglinzi mari și bănci tapițate pot transforma acest spațiu. Primera Shop oferă o selecție de mobilier și accesorii perfecte pentru un hol de intrare maximalist.

Un alt detaliu important este să combinați lemnul sculptat cu oglinzi cu rame aurite și covoare orientale. Perdele din mătase sau catifea pot adăuga un aer de eleganță.

De asemenea, nu ezitați să utilizați tablouri mari, vase decorative și lămpi de perete pentru a adăuga personalitate și stil. Un ceas de perete vintage poate aduce un plus de caracter.

Stilul maximalist oferă o libertate extraordinară de exprimare și poate transforma fiecare colț al casei într-un spațiu vibrant și plin de viață. Fiecare piesă de mobilier, fiecare accesoriu și fiecare material ales contribuie la crearea unei atmosfere unice și personale.

Primera Interiors este aici pentru a vă ajuta să aduceți la viață viziunea maximalistă în locuința voastră, oferind servicii complete de design interior, amenajare și reamenajare.

Vizitați showroomul Primera Shop din Cluj-Napoca sau accesați site-ul nostru, pentru a descoperi o selecție impresionantă de produse de la cele mai renumite branduri ale lumii și începeți călătoria spre un design interior maximalist de neuitat.

A posta un comentariu

× Ai întrebări?